Arkiv for aktuelle saker

Litteraturuka 2017 Programforsidebilde. Grafikk

Programmet for Litteraturuka er klart

Fra 6.-12. november arrangeres Litteraturuka i Vestfold for 20. gang, med hele 70 litteraturarrangementer spredt over hele fylket. Nå er programmet tilgjengelig på nett og i bibliotekene.

Biblioteksøk plakat

Biblioteksøk

Biblioteksøk er Nasjonalbibliotekets nye søketjeneste for norske bibliotek.
Her kan du søke opp og bestille bøker og få dem sendt til ditt bibliotek.

Filmbib på Mac, mobil, ipad. Foto

Gratis tilgang til Filmbib via biblioteket

Få tilgang til en unik samling av kort- og dokumentarfilm på PC, nettbrett eller mobil. Alt du trenger er nasjonalt lånekort og PIN-kode.

Eldre par med bøker foran peis. Foto

Lesetips i høst!

Leseheftet «Norge leser nordisk» inneholder omtaler av aktuelle nordiske forfattere og bøker. Kanskje du finner en ny favoritt i høst?

Pernilla Slotte Hjermann. Foto.

Sommerles til nye høyder!

Fra Vestfold deltok 4319 barn i år, og det er ny rekord også i kampanjens hjemfylke. Til sammen har barna i Vestfold lest 52263 bøker, og i snitt 1347 sider hver! 😀

Teksten Biblioteket. Kunnskapens veiviser. hentet fra filmen med samme navn. Foto.

Kunnskapens veiviser

Film om informasjonskompetanse og kildekritikk i bibliotekene.

Servicetorget Stokke

Stokke har fått servicetorg

Stokke bibliotek har blitt til Stokke bibliotek og servicetorg! Servicetorget skal ikke utføre interne oppgaver for kommunens virksomheter og ikke drive saksbehandling, men være et sted for henvendelser fra publikum. Ellers er rammene lite strikte, og det blir i stor grad opp til det kombinerte biblioteket og servicetorget å finne fram til hvordan oppgavene best kan løses. […]

Poesifestival i Larvik. logo

Poesifestival i Larvik i august

Liker du poesi? Da bør du ta turen til Larvik i august!

Sommerles. Logo

Det leses i Sommerles!

Nå er over 3 800 barn med i Sommerles i Vestfold!

Enhetsleder Jørgen Hovde og seksjonsleder bibliotek Bjarne Sætre. Foto.

Andebu bibliotek har fått servicetorg

I slutten av mai ble Andebu bibliotek og servicetorg åpnet. Det betyr lengre åpningstid.